Schilderen, tekenen, kleien. In het Kunstatelier maak je kennis met verschillende materialen en technieken. Je ontdekt wat je leuk vindt en daar verdiep je je in. Het Kunstatelier is een dagactiviteitencentrum speciaal voor mensen met een lichte beperking die kunnen werken in (kleine) groepen.

Zo werkt het

Het cursusjaar loop van september tot half juli. De cursisten zijn meerdere dagdelen per week welkom. Per dagdeel werk je aan een ander project. Verschillende thema’s zorgen voor structuur in de lessen. Het aantal deelnemers is gering, zodat iedereen de begeleiding krijgt die hij of zij nodig heeft. Dit wordt bij aanvang besproken en vastgelegd in een zorgovereenkomst.

Expositie

Aan het einde van het cursusjaar is er een expositie in het atelier. Ouders, familie en bekenden zijn van harte welkom om het werk te bekijken of misschien zelfs te kopen. Dat is uiteraard aan jou: alle kunstwerken zijn eigendom van de maker.

Kosten

€45 per dagdeel. Een cursist koopt daarnaast een materiaalkaart voor €10. Mogelijk kom je in aanmerking voor financiering, een tegemoetkoming in de kosten of zorg in natura. Informeer vooraf naar de mogelijkheden bij de zorginstelling.